logo-left
name
logo-right
facebook
plus
twitter
linkedin
hand

Administratie


U bent ondernemer geworden om te doen waar u goed in bent. Daar bent u dan ook graag en veel mee bezig. Maar wie een onderneming runt moet ook de administratie bijhouden. Veelal een ongewenste taak die u vaak te veel tijd kost. Jamick neemt u deze zorg graag uit handen en laat u tegelijk zien dat een overzichtelijke bedrijfsadministratie veel voordelen oplevert voor uw bedrijf zoals belangrijke beleidsinformatie.


Bedrijfsadministratie en controle

Correspondentie, facturen en BTW-bonnen. De boekhouding lijkt soms vooral een stapel papier en een veelheid aan gegevens. Maar eenmaal op orde levert uw bedrijfsadministratie een schat aan informatie op. Zoals inzicht in de kosten, de winst die u maakt en een overzicht van uw voorraad. Ook kunt u bijvoorbeeld direct zien of uw klanten wel op tijd betalen. Met periodieke rapportages laat Jamick u zien hoe uw bedrijf er voor staat. Zo kunt u waar nodig op tijd bijsturen.


Accountancy

Veel bedrijven, zoals een BV, VOF of eenmanszaak, moeten elk jaar een financieel verslag opstellen en indien van toepassing deponeren bij de kamer van koophandel. Zo‘n verslag, ook wel jaarrekening of jaarrapport genoemd, brengt veel werk met zicht mee. Specialisten van Jamick stellen graag een zorgvuldig rapport voor u samen. Hierbij houden we de kosten zo laag mogelijk. Daarom werken we met een gestandaardiseerde oplossing, natuurlijk zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.


Met een balans, een winst- en verliesrekening en een kasstroomoverzicht biedt het jaarrapport inzicht in de financiele situatie van uw bedrijf. Afhankelijk van onder meer de omvang van uw onderneming moet u uw jaarrekening laten controleren door een registeraccountant. Jamick kan de benodigde accountantsverklaring voor u verzorgen dankzij een samenwerking met een gecertificeerde organisatie.


Aanvullende diensten

Jamick wil een vaste kracht zijn voor u en uw onderneming. Met slimme oplossingen waarmee u verder komt. Naast ondernemerssupport, bedrijfsadministratie, accountancy, fiscaaladvies en personeel en organisatie bieden we daarom aanvullende diensten.


Debiteurenbeheer

Nu de banken kredieten beperken is debiteurenbeheer belangrijker dan ooit. Dat betekent niet dat u meteen een deurwaarder moet inschakelen. De kosten daarvoor wilt u immers zoveel mogelijk beperken. Jamick ondersteunt u graag en neemt maatregelen om het geld te innen waar u recht op heeft. Denk aan het verzenden van betalingsherinneringen en aanmanigen. Heeft dit geen effect, dan kunnen we altijd nog een betrouwbare deurwaarder voor u inschakelen.


Contractbeheer

Telefoonabonnementen, huurovereenkomsten, vele verzekeringen, leasecontracten en softwarelicenties. Contracten horen bij zaken doen. Maar vaak heeft u zoveel overeenkomsten dat u niet meer kunt bijhouden wanneer ze aflopen. Terwijl niet tijdig opzeggen dure gevolgen kan hebben. Met contractbeheer bieden we u volledige controle over uw contracten. U krijgt automatisch een waarschuwingsmail als een contract ten einde loopt.


Juridisch en notarieel advies

Naast deze aanvullende diensten kunt u ook bij ons terecht met vragen van bijvoorbeeld juridische en notariële aard. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we vaak meteen het juiste antwoord. Is er toch extra expertise nodig? Dan helpen we u via ons uitgebreide netwerk van betrouwbare specialisten zoals notarissen en juristen snel op weg.


Webdesign en onderhoud

Binnen het team van Jamick is ook het specialisme webdesign aanwezig. Wij nemen de volledige website van u over qua onderhoud en hosting of bouwen een volledig nieuwe website voor u indien u dat wenst.


De aanpak van Jamick

Jamick ontzorgt u op een efficiënte en transparante manier. Dit doen we met een innovatief en gestandaardiseerd systeem. Hiermee blijven de kosten voor u zo laag mogelijk.


Heldere afspraken

Bij Jamick werken we met betaalbare, vaste bedragen. We bepalen vooraf samen waar u behoefte aan heeft. Vervolgens krijgt u van ons een heldere offerte. Als u hier mee akkoord bent, vertalen wij deze in een duidelijke beschrijving van de opdracht. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

contactgegevens
X

contactgegevens Jamick:


telefoon: 0418 - 226060


e-mail: info@jamick.nl


vacatures
ervaren incassomedewerker

Full-time job in omgeving Tiel
Uitdaging? Klik hier
junior werkvoorbereider

Bedrijf in Geffen zoekt schoolverlater.
Iets voor jou? Klik hier
afbouwmonteur

Afbouwbedrijf in Brabant zoekt harde werker met rijbewijs.
Iets voor jou? Klik hier
timmerman

Bouwbedrijf in het midden van het land zoekt bouwtimmerlieden voor werkzaamheden op lokatie. Interesse? Klik hier
installatiemonteur

Bij een gerenomeerd bedrijf in het midden van het land. Interesse? Klik hier
grondwerkers

Voor meerdere bedrijven in de regio. Interesse? Klik hier
loader-machinist

Je hebt ervaring met zware machines en wilt wel eens wat anders. Interesse? Klik hier
stratenmaker

Enkele aannemers zijn op zoek naar jullie. Interesse? Klik hier
Inkomensconsulent/klantmanager

Jij hebt kennis van en ervaring met de ParticipatieWet. Interesse? Klik hier
WMO-consulent

Jij bent de WMO-consulent die direct inzetbaar is. Interesse? Klik hier
Jeugd-consulent

De Jeugdwet is jouw passie. Interesse? Klik hier
facebook
plus
twitter
linkedin