logo-left
name
logo-right
facebook
plus
twitter
linkedin
analytics

Advies


Fiscaal advies en uitvoering

Natuurlijk hopen wij dat u veel belasting moet betalen. Dat betekent dat het goed gaat met uw organisatie. Belasting betalen moet, maar liever niet meer dan noodzakelijk. De fiscale specialisten van Jamick zoeken actief naar de mogelijkheden om uw belastingdruk te verlagen. Dit doen we door de fiscale omstandigheden voor uw bedrijf nauwkeurig in kaart te brengen. Waarbij we ook rekening houden met het verhaal achter de cijfers. We doen dus meer dan simpelweg uw belastingaangifte indienen.


Jamick helpt u om kansen op fiscaal gebied optimaal te benutten. Dat vraagt het hele jaar door om betrokkenheid, dus niet alleen rondom de aangifte. We houden u op de hoogte van alle belastingtechnische zaken die voor u van belang kunnen zijn en wijzen u op relevante ontwikkelingen. Dat voorkomt problemen en levert ook vaak voordeel op.


Van belastingaangifte tot advies

De fiscalisten van Jamick verzorgen voor u alle fiscale aangiften, van inkomstenbelasting en omzetbelasting tot loonbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast geven we herstructureringsadvies bij bedrijfsopvolging en fusies en kunnen we een fiscaal bezwaar- of beroepsprocedure voor u voeren. Ook voor een second opinion op fiscaal vlak kunt u bij ons terecht.


Ondernemerssupport, interim- en projectmanagement

Stilstand is achteruitgang. Uw onderneming is voortdurend in ontwikkeling. Misschien bent u bezig met het realiseren van een snelle groei of wilt u een professionaliseringsslag maken. Wellicht denkt u aan uitbereiding, bijvoorbeeld door een bedrijfsovername of u heeft gewoon behoefte aan extra financiële informatie. In al deze gevallen is het geen overbodige luxe om advies te vragen van een externe partij met bedrijfskundige en financiële kennis. Jamick staat u graag bij en helpt u om uw plannen te verwezenlijken.


U kunt onze professionals inschakelen voor algemeen bedrijfsadvies, maar u kunt ons ook inhuren voor interim- of projectmanagement. Al onze specialisten opereren onafhankelijk en ongebonden en we passen ons altijd aan de behoeften van u en uw onderneming aan.


Inspelen op de toekomst

Het team van Jamick bestaat uit professionals op financieel en bedrijfskundig gebied. We hebben specialisten in huis die zelf met succes hebben gewerkt als ondernemer en spreken dus uw taal. Daarbij maken we gebruik van handige tools. Bijvoorbeeld een prognosetool om op basis van actuele cijfers snel een beeld te schetsen van de toekomst van uw bedrijf. Hiermee kunnen we ook laten zien wat er bijvoorbeeld gebeurt als de bedrijfsomzet daalt en hoe u daarop in kunt spelen. Want ondernemen is ook vooruitzien.contactgegevens
X

contactgegevens Jamick:


telefoon: 0418 - 226060


e-mail: info@jamick.nl


vacatures
ervaren incassomedewerker

Full-time job in omgeving Tiel
Uitdaging? Klik hier
junior werkvoorbereider

Bedrijf in Geffen zoekt schoolverlater.
Iets voor jou? Klik hier
afbouwmonteur

Afbouwbedrijf in Brabant zoekt harde werker met rijbewijs.
Iets voor jou? Klik hier
timmerman

Bouwbedrijf in het midden van het land zoekt bouwtimmerlieden voor werkzaamheden op lokatie. Interesse? Klik hier
installatiemonteur

Bij een gerenomeerd bedrijf in het midden van het land. Interesse? Klik hier
grondwerkers

Voor meerdere bedrijven in de regio. Interesse? Klik hier
loader-machinist

Je hebt ervaring met zware machines en wilt wel eens wat anders. Interesse? Klik hier
stratenmaker

Enkele aannemers zijn op zoek naar jullie. Interesse? Klik hier
Inkomensconsulent/klantmanager

Jij hebt kennis van en ervaring met de ParticipatieWet. Interesse? Klik hier
WMO-consulent

Jij bent de WMO-consulent die direct inzetbaar is. Interesse? Klik hier
Jeugd-consulent

De Jeugdwet is jouw passie. Interesse? Klik hier
facebook
plus
twitter
linkedin