Nieuwe uitdaging voor Accountmanager met Equipment Sales ervaring!

Niveau

HBO werk- en denkniveau

Locatie

Midden Nederland

Periode

Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband

Salarisindicatie

Marktconform salaris en 8% vakantietoeslag

Krijg jij steeds opnieuw energie van het behalen van commerciële resultaten? Ben je vasthoudend, professioneel en staat de klant bij jou altijd centraal? Zoek jij een commerciële buitendienst functie, waarin je je persoonlijk kunt ontwikkelen en heb je de ambitie om onze sales afdeling naar het volgende niveau te laten groeien? Dan zoeken wij jou voor onze opdrachtgever!

Onze opdrachtgever:

Onze opdrachtgever zit in de machine verhuur branche en is op zoek naar een Account Manager Equipment Sales. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Dordrecht maar is door heel Europa actief. De bedrijfs-cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap, innovatie, trots, volharding, hard werken, pragmatisch denken en loyale medewerkers. Deze organisatie heeft aandacht voor klanten, veiligheid, verantwoordelijkheid, integriteit, betrokkenheid en teamwork zijn cruciale onderdelen in de manier waarop ze werken. Je komt te werken in een ambitieus, hecht team dat je helpt, uitdaagt en leert om samen doelen te behalen.

Wat houdt de baan in?

Als Account Manager Equipment Sales adviseer je onze opdrachtgevers over de beste oplossing voor veilig en efficiënt werken (op hoogte). Je bent continu op de hoogte van de marktontwikkelingen en commerciële kansen bij prospects en klanten en weet deze proactief om te zetten in gerichte acties en verkoopdeals. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie en het opbouwen en beheren van je eigen klantenportefeuille binnen jouw regio. Relatiebeheer is hierbij cruciaal. 

Je vertaalt de klantwensen in offertes en onderhandelt over de voorwaarden, alvorens deze vast te leggen in de verkoopovereenkomst. Je betrekt je stakeholders nauw in dit proces, zodat de salesdeal succesvol kan worden geclosed. Het is mede jouw verantwoordelijkheid dat de gemaakte afspraken met de klant worden opgevolgd en dat het proces tot aan de facturatie probleemloos verloopt. 

“Je komt te werken in een ambitieus, hecht team van Account Managers en je werkt nauw samen met je collega’s van de binnendienst. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de National Sales Manager. We werken hard, maar het is bij ons ook gezellig en we hebben heel wat voor elkaar over. Onze cultuur is open en de organisatiestructuur is plat.” Legt de HR-manager uit aan Jamick.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring);
 • Je hebt een afgeronde opleiding in commerciële richting, aangevuld met relevante opleidingen en/of cursussen binnen het vakgebied commercie (NIMA A/B, effectief acquireren, account management); 
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar praktijkervaring in een soortgelijke functie (B-to-B);
 • Klantgerichtheid, gestructureerd, eigenaarschap en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken die bij jou passen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede kennis van de Engelse taal is een pré;
 • Je hebt affiniteit met of kennis van kapitaalgoederen;
 • Je bent afkomstig uit / woonachtig in het werkgebied (Midden-Nederland) en hebt daar een relevant netwerk;
 • Je hebt een gezonde dosis energie en enthousiasme om aan de slag te gaan!

Dit krijg je er allemaal voor terug!

Onze oprdachtgever biedt je een afwisselende, dynamische baan waarin je veel contact hebt met klanten. Door een uitgebreid inwerktraject waarbij je o.a. gaat meelopen met relevante stakeholders en door het volgen van cursussen gaan we er vanuit dat je snel van meerwaarde bent voor het team.

Zij bieden jou:

 • Marktconform salaris en 8% vakantietoeslag;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Bedrijfsauto;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • 29 vakantiedagen per jaar;
 • Bijna premievrij pensioen. Het ‘Bewust Pensioen’ van Nationale Nederlanden met een aanvullend ANW-Hiaatpensioen;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Deelname aan ons Vitaliteitsprogramma;
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een super leuk team;

Wij bieden de kans en het is aan jou om hem te pakken!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.