Facilities & Personeelsdiensten in één!

Bent u al klaar voor het nieuwe (terras)seizoen? Of kan uw bedrijfspand & personeel een upgrade gebruiken!?

Als ondernemer moet je al aan zoveel denken. Wij maken het graag makkelijker voor u!

Na bijna een jaar van crisis komt er misschien een klein beetje licht aan het einde van de tunnel. Covid-19 heeft u en ons als ondernemers hard getroffen in Nederland. Doordat het vaccineren is begonnen biedt dit toch een stukje perspectief. Terugkijkend naar betere tijden waarin wij een tal van (horeca)ondernemers hebben mogen voorzien van gemotiveerd en goed gekwalificeerd personeel proberen wij toch alvast een klein beetje positief te kijken naar misschien wel weer een mooie zomer met open terrassen en gezellig gevulde Beach clubs en strandtenten. Dat het allemaal nog niet zover is dat is ons duidelijk maar we willen ons wel alvast goed voorbereiden op weer een mooi recreatie seizoen. Met een beetje geluk mogen de terrassen weer open met Pasen! Dit zou al een mooie stap in de goede richting zijn denken wij. Eindelijk meer perspectief! 

Naast de ondersteuning in (flex-)personeel via Jamick Personeelsdiensten kunnen wij u ook helpen in het onderhoud en renovatie van uw opstallen.

Mickeal Straatman - CEO Jamick

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan onze website www.jamick.nl hiermee proberen wij ons serviceniveau naar een hoger plan te brengen door verschillende functionaliteiten die we hebben toegevoegd. Daarnaast is ook de uitstraling op de schop gegaan en zijn wij heel blij met het resultaat en zijn we erg benieuwd naar wat u ervan vindt. 

Komende weken zullen wij starten met de wervingscampagne voor komend seizoen dus mocht u als (horeca)ondernemer groen licht krijgen om de deuren weer (gedeeltelijk) te open zullen wij voor u klaar staan en snel kunnen schakelen om u zo goed mogelijk te ondersteunen 

Naast de ondersteuning in (flex-)personeel via Jamick Personeelsdiensten kunnen wij u ook helpen in het onderhoud en renovatie van uw opstallen. Jamick Facilities verzorgt het onderhoud van (bedrijfs-)panden middels een team van schilders dat zorgt dat uw panden er, zowel van binnen als van buiten, op-en-top uitzien! Naast bedrijfspanden onderhouden wij ook uw (vakantie-)woning of andere opstallen. Jamick onderscheidt zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Topkwaliteit voor een redelijke prijs.