fbpx

Automotive accountmanager new business

Niveau

HBO of MBO 4 met werkervaring

Locatie

Utrecht

Periode

Fulltime

Salarisindicatie

€2.600 - €3.700

Onze opdrachtgever in de automotive lease zoekt verkooptalent, met of zonder ervaring.

Ben je een gedreven verkoopadviseur en is het jouw doel om van alle offerte-aanvragen een leasecontract te maken? Draai jij je hand niet om voor een volle orderbox? Werk je graag in een team en laat je je niet bang maken door ambitieuze targets? Zoek jij een uitdagende werkplek waarin je veel van jezelf kunt laten zien en van je team kunt leren? Dan is de functie accountmanager binnendienst jou op het lijf geschreven!

Dit ga je doen:

In deze functie als accountmanager binnendienst new business werk je samen met de accountmanager buitendienst new business. Samen zorgen jullie voor nieuwe klanten bij onze opdrachtgever. Als accountmanager binnendienst new business ben je onmisbaar voor de buitendienst. Jij zorgt ervoor dat ze goed voorbereid op pad gaan. Je maakt voorstellen die aansluiten bij de behoeften van potentiële klanten en je schrijft mee aan tenders en aanbestedingen. Je beoordeelt nieuwe klantvragen en je voorziet relaties van duurzaam mobiliteitsadvies. Je bent commercieel ingesteld. Je ziet verkoopkansen voor het productportfolio van onze opdrachtgever. Ook zorg je ervoor dat offerteaanvragen omgezet worden in contracten.

Samengevat:

 • Offerteaanvragen beoordelen en omzetten naar contracten;
 • Het opvolgen van uitlopende contracten;
 • Signaleren van verkoopkansen zoals bijvoorbeeld verhuur en shortlease;
 • Schrijven van aanbestedingen;
 • Managen van de sales funnel.

Jouw profiel

Jij bent commercieel gedreven en je krijgt energie van het adviseren van relaties op het gebied van mobiliteit. Voor deze functie is het van belang dat je zelfstandig en flexibel bent. Je bent commercieel ingesteld, en hebt een natuurlijke scoringsdrang. Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en hebt affiniteit met sales, relatiebeheer en de mobiliteitsbranche. Als je een commerciële HBO opleiding hebt afgerond is ervaring niet vereist. Als je MBO 4 hebt gedaan, verwachten wij enkele jaren commerciële werkervaring.

 • Affiniteit met sales en relatiebeheer;
 • Affiniteit met mobiliteit;
 • Afgeronde HBO opleiding, of MBO 4 met enkele jaren ervaring.

Onze opdrachtgever biedt jou

Je werkt natuurlijk niet alleen. In het team new business zit één collega in de buitendienst en één collega in de binnendienst. Bij onze opdrachtgever staan innovatie en onderscheidend vermogen voorop. Zij bieden jou een plek in een team waar jouw ondernemerschap en innoverend talent tot zijn recht komt. Je kan hier je ideeën tot uitvoering te brengen. Er is ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en er zijn opleidingsmogelijkheden. Je krijgt een jaarcontract en afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt jouw salaris tussen de €2.600 en €3.700. Ze bieden jou:

 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
 • Een plaats in een team met een prettige werksfeer en goede teamspirit
 • Een bedrijf waar innovatie en onderscheidend vermogen voorop staan.

Wie is onze opdrachtgever?

Deze Lease Group. Een ondernemend, van oudsher familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Met zo’n 270 collega’s houden zij hun klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Zij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van hun klanten en opdrachtgevers. Onder deze Lease Group vallen diverse lease maatschappijen die zowel B2B als B2C georiënteerd zijn.

Ben je enthousiast?

Ben jij de accountmanager binnendienst die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.