fbpx

Content en PR marketeer Utrecht – Automotive Lease

Niveau

HBO werk- en denkniveau

Locatie

Utrecht

Periode

32-40uur

Salarisindicatie

Wij regelen het beste salaris

Onze opdrachtgever uit de automotive lease wereld zoekt een ondernemende Content en PR Marketeer.

Ben jij een held in het maken van gave content en free publicity? Krijg je een kick als er een mooie inhaker kans zich voordoet? Kan jij je goed inleven in de klant en weet je precies welke communicatie je moet inzetten om onze doelgroepen te bereiken? Kom dan werken bij de leukste marketingafdeling van Nederland!

Dit ga je doen

Je begrijpt wat engagement is en je zet je tanden in klantcases, how to tutorials, webteksten, infographics, blog artikelen, nieuwsbrieven, benchmark-onderzoek en whitepapers. Je optimaliseert en implementeert deze middelen samen met een enthousiast marketingteam. Ook houd jij je bezig met het vertalen van de bedrijfsstrategie naar data-gedreven contentstrategie. Je houdt je dus onder meer bezig met:

 • Schrijven en nakijken van geweldige content.
 • Het zelf maken of begeleiden van videoproducties voor o.a. social media.
 • Bijhouden van social media en kijken hoe we hier meer groei uit kunnen halen.
 • Je bekijkt wat voor interessante content we aan onze platformen kunnen toevoegen om de juiste bezoekers binnen te halen.
 • Het organiseren van evenementen, livestreams en webinars.
 • Meewerken aan projecten: promotie, content invulling en oppakken van het communicatietraject bij lancering van nieuwe producten.

Jouw profiel

Je weet waar content anno 2022 aan moet voldoen. Of het nou gaat om tekst, beeld, video of audio: met jouw creatieve en organiserende skills zet jij content op een slimme manier in. Het is voor jou de uitdaging dat onze content stukken zo veel mogelijk gelezen worden. De algoritmes van Google en de principes van Cialdini zitten al in je trukendoos en je kijkt verder dan bezoekersaantallen. De vacature staat open voor 32-40 uur. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

 • Hbo werk en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een relevante rol
 • Affiniteit met mobiliteit is een fijne bijkomstigheid
 • Je bent stressbestendig, accuraat en resultaatgericht
 • Je bent gek op digital en b2b marketing
 • Je bent proactief en weet goed het overzicht te bewaren.

Onze opdrachtgever biedt jou!

Een team dat nog vol in ontwikkeling is, met hierdoor veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je werkt samen met een leuk marketingteam. Zij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je 30 vakantiedagen en een uitstekend salaris.

Wie is onze opdrachtgever?

“Wij geven Nederland de ruimte om te ondernemen, te groeien en te verduurzamen door goed te adviseren over mobiliteit en innovatieve concepten te testen. De wereld verandert namelijk snel en de auto is niet altijd de heilige koe meer. Het klinkt vreemd maar wij vinden dat een prima ontwikkeling. Misschien kom je over een paar jaar wel aan met een volledige autonoom rijdende auto of nog mooier: een auto die kan vliegen zodat je nooit meer in de file staat.” legt de HR-manager ons uit.

Het van oudsher familiebedrijven met een solide staat van dienst op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Met 40.000 voertuigen staat die bedrijf op de 6e plaats in de top-10 leasemaatschappijen van Nederland.

Ben je enthousiast?

Ben jij de Content marketeer die we zoeken? Laat je gegevens dan achter in het onderstaande formulier, zodat we samen jou nieuwe droombaan kunnen verwezenlijken!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.