fbpx

Ben jij het COMMERCIAL SALES SUPPORT wonder dat wij zoeken!?

Niveau

MBO 4 of hoger

Locatie

Regio Dordrecht

Periode

Fulltime

Salarisindicatie

Wij gaan voor het beste salaris!

Ben jij een multitasker? Een vliegende kiep die het leuk vindt zowel commerciële als coördinerende werkzaamheden uit te voeren? Weet jij processen moeiteloos te doorzien en staat de klant bij jou centraal?
Voor onze opdrachtgever uit de machine verhuur zijn we opzoek naar een commercial sales support medewerker!

Dit ga je doen

Als Commercial Sales Support voor onze verkoop afdeling ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant, haal je orders binnen en ondersteun jij de accountmanagers. Dit betekent dat jij samen met het team de telefoon en de mailbox beheert, zorgt dat alle binnenkomende aanvragen worden opgepakt van bestaande en potentiële klanten.
Wanneer een aanvraag binnenkomt begint voor jou het verkoopproces. Jij bepaalt of de opdracht door het binnendienst team wordt opgepakt of dat een Accountmanager deze overneemt. Neem je als binnendienst de aanvraag aan? Dan is jouw rol de klanten adviseren en offreren om uiteindelijk de aanvraag om te zetten in een order. De proactieve commerciële taken verbinden jou met de buitendienst tot een team waar gezamenlijke successen worden behaald en gevierd. Vanaf de verwerking van de opdracht worden de werkzaamheden overgenomen door het backoffice team waardoor jouw focus blijft op de commerciële activiteiten. 

Dit heb jij ons te bieden

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting Commercie, aangevuld met twee jaar relevante werkervaring (bijv. commercieel medewerker binnendienst);
 • Klantgericht, resultaatgericht, eigenaarschap, plannen en organiseren en accuratesse zijn kenmerken die bij jou passen;
 • Je doorziet de belangen van verschillende stakeholders en weet hier op de juiste wijze mee om te gaan;
 • Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal;
 • Je bezit een gezonde dosis energie om van deze functie iets eigens te maken!

Dit krijg je er allemaal voor terug!

De opdrachtgever biedt je een afwisselende, dynamische baan waarin je veel contact hebt met klanten. Door een uitgebreid inwerktraject waarbij je o.a. gaat meelopen met relevante stakeholders en door het volgen van trainingen gaan ze er vanuit dat je snel van meerwaarde bent voor het team. Zij bieden de kans en het is aan jou om deze te pakken!
Naast een fijne en gezellig werkplek bieden ze je het volgende:

 • Marktconform salaris en 8% vakantietoeslag;
 • Interessante bonusregeling;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen per jaar;
 • Bijna premievrij pensioen. Het ‘Bewust Pensioen’ van Nationale Nederlanden met een aanvullend ANW-Hiaatpensioen;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Deelname aan hun Vitaliteitsprogramma
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ondersteuning bij het aanvragen van het STAP-budget;
 • Een super leuk en gedreven team die de week afsluit met een vrijdagmiddagborrel!

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een toonaangevende specialist op het gebied van veilig en efficiënt werken op hoogte. Met 75 vestigingen in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten, India en Kazachstan en met meer dan 21.000 hoogwerkers, verreikers en heftrucks is de opdrachtgever een van de grootste verhuur- en verkoopbedrijven in de wereld.
Werken bij hen betekent werken in een sterk, dynamische, internationale en snelgroeiende organisatie met meer dan 2.200 medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap, innovatie, trots, volharding, hard werken, pragmatisch denken en loyale medewerkers. Aandacht voor klanten, veiligheid, verantwoordelijkheid, integriteit, betrokkenheid en teamwork zijn cruciale onderdelen in de manier waarop ze werken. Zij onderscheiden zicht door hun onverbiddelijke ‘drive’ om groei te bereiken, gecombineerd met een ambitieuze strategie om de beste klantenervaring te leveren, van de werkvloer tot aan de directie.

Is dit voor jou de ideale baan? Dan ondersteunen wij jou graag om het sollicitatietraject succesvol af te gaan ronden. Kom in contact met ons via het onderstaande formulier en dan hopen we je snel te zien!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.