fbpx

De onmisbare schakel in het team van COMMERCIEEL MEDEWERKERS zoeken wij!

Niveau

MBO 4 of hoger

Locatie

Regio Dordrecht

Periode

Fulltime

Salarisindicatie

Wij gaan voor het beste salaris!

Ben jij commercieel, klantgericht en vind je het leuk om nieuwe deals binnen te halen? Beschik jij over een helicopterview en kun jij alle ballen in de lucht houden? Kun je goed zelfstandig werken, maar ook de verbinding maken met collega’s en klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever uit de machine verhuur zijn we opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Dit ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij de onmisbare schakel voor klanten en leveranciers en de steun en toeverlaat voor de buitendienst. Je geeft gespecialiseerd advies en behandelt de aanvragen en orders (prijzen doorgeven, offertes schrijven, orders invoeren enz.) van bestaande en potentiële verhuur klanten.

Je bent continu klantgericht bezig en je zorgt er samen met je collega’s voor dat onze klanten tevreden zijn. Je schakelt snel, omdat klanten vaak op korte termijn iets geregeld willen hebben. Omdat ‘Nee’ verkopen voor ons geen optie is, dien je er alles aan te doen om de beste klantoplossing te realiseren. Je rapporteert aan de Hoofd Binnendienst en werkt nauw samen met de Accountmanagers en je collega’s op het hoofdkantoor en op onze andere vestigingen. Je komt te werken in een dynamisch en ambitieus team. Bij de opdrachtgever wordt hard gewerkt, maar het is bij hen ook gezellig en we hebben heel wat voor elkaar over. Onze cultuur is open en de organisatiestructuur is plat.

Dit heb jij ons te bieden

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in een commerciële richting, aangevuld met 1 jaar relevante werkervaring (bijv. commercieel medewerker of customer service medewerker);
 • Klantgerichtheid, plannen en organiseren, eigenaarschap, accuratesse en resultaatgerichtheid zijn kenmerken die bij jou passen;
 • Je voelt je thuis in een technische omgeving waarin nuchter en direct wordt geschakeld;
 • Je doorziet de belangen van verschillende stakeholders en weet hier op de juiste wijze mee om te gaan;
 • Je hebt een gezonde dosis energie en enthousiasme om aan de slag te gaan!

Dit krijg je er allemaal voor terug!

Bij de opdrachtgever kom je terecht in een groeiende en ambitieuze onderneming met veel individuele vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Zij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van hun klanten, maar ook voor de tevredenheid van hun medewerkers.

Naast een fijne en gezellig werkplek bieden ze je het volgende:

 • Marktconform salaris en 8% vakantietoeslag;
 • Interessante bonusregeling;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen per jaar;
 • Bijna premievrij pensioen. Het ‘Bewust Pensioen’ van Nationale Nederlanden met een aanvullend ANW-Hiaatpensioen;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Deelname aan hun Vitaliteitsprogramma ‘Fit, Trots en Betrokken’;
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ondersteuning bij het aanvragen van het STAP-budget;
 • Een super leuk en gedreven team die de week afsluit met een vrijdagmiddagborrel!

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een toonaangevende specialist op het gebied van veilig en efficiënt werken op hoogte. Met 75 vestigingen in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten, India en Kazachstan en met meer dan 21.000 hoogwerkers, verreikers en heftrucks is de opdrachtgever een van de grootste verhuur- en verkoopbedrijven in de wereld.
Werken bij hen betekent werken in een sterk, dynamische, internationale en snelgroeiende organisatie met meer dan 2.200 medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap, innovatie, trots, volharding, hard werken, pragmatisch denken en loyale medewerkers. Aandacht voor klanten, veiligheid, verantwoordelijkheid, integriteit, betrokkenheid en teamwork zijn cruciale onderdelen in de manier waarop ze werken. Zij onderscheiden zicht door hun onverbiddelijke ‘drive’ om groei te bereiken, gecombineerd met een ambitieuze strategie om de beste klantenervaring te leveren, van de werkvloer tot aan de directie.

Is dit voor jou de ideale baan? Dan ondersteunen wij jou graag om het sollicitatietraject succesvol af te gaan ronden. Kom in contact met ons via het onderstaande formulier en dan hopen we je snel te zien!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.