fbpx

Hey, CONTENT CREATOR wij hebben een droombaan!

Niveau

HBO werk- en denkniveau

Locatie

Regio Oss

Periode

Vanaf 32uur

Salarisindicatie

Vanaf €2.400

Hey creatief meesterbrein, social animal, king of copywriting! 

Kom jij onze opdrachtgever helpen door online de connectie met hun doelgroepen te versterken? Ga jij het pad effenen van volgers via likes naar interacties? Wil jij verhalen maken waarmee jij hun klanten helpt om nóg meer te genieten de klant zijn volgende avontuur op de fiets? Mooi, want dat is precies wat jullie samen gaan doen! 

 
Fietsen, daar draait het om bij onze opdrachtgever. Iedere dag doen zij er alles aan om sportieve fietsers te helpen het maximale uit iedere rit te halen. Van topsporter tot enthousiasteling, zij hebben de juiste onderhoudsproducten om ervoor te zorgen dat de fiets in topconditie is voor het volgende avontuur! 

Wie ben jij? 

Fietsen is jouw passie en je volgt de trends en weet wat hun doelgroepen beweegt. Met jouw snelle pen en creatieve brein weet jij fanatieke fietsers te raken. Je maakt verhalen en vertaalt deze door naar hunwebsite en socials. Continu optimaliseer je alle online kanalen waardoor deze elkaar blijven versterken. Onze website is de basis, jij zorgt ervoor dat deze staat als een huis. Verwachtingen van alle bezoekers die jij hiernaartoe hebt gestuurd worden overtroffen, conversie gegarandeerd dus! 

Dus, jij hebt kennis van webdesign en content creatie en kunt deze omzetten naar pakkende sociale campagnes. Als je daarnaast ook nog ideeën hebt over de rol die advertising moet spelen dan heb je ons! 

Wat ga je doen? 

∙ Versterken en optimaliseren van onze online reputatie; 

∙ Beheren van dagelijkse (social) content planning; 

∙ Copywriting voor onze doelgroepen; 

∙ Verhalen creëren en vertalen naar online kanalen; 

∙ Samenwerken met externe specialisten, ambassadeurs en influencers; 

∙ SEO-optimalisatie; 

∙ Ontwikkelen van promotionele campagnes. 

Over de organisatie 

Onze opdrachtgever is dé benchmark op het gebied van bike care. Dat hebben zij bereikt door kwaliteitsproducten te leveren op het gebied van schoonmaken, beschermen, onderhouden en smeren. Hun producten worden verkocht in nagenoeg elke fietsenwinkel in Nederland en België. Dat maakt hen marktleider. Maar, zij zijn hard op weg om ook de rest van Europa te veroveren. Als jij hen verrast met jouw motivatie dan is jouw plekje aan tafel alvast verzekerd. Dan heb je alle troeven in handen om het af te maken! 

Vul het onderstaande contactformulier, zodat wij je op weg helpen om deze droombaan te kunnen bemachtigen! 

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.