fbpx

De wondere wereld van de fietstubes!

Vakmanschap leidt tot unieke producten. Wij geven je graag een inkijkje bij één van onze opdrachtgevers A. Dugast, waarin vakmensen de fietstubes tot een nieuwe hoogte brengen. Kijk dus zeker even de video en lees gerust verder over het project.

Direct ontdekken of hier kansen voor jou liggen? Klik dan op de onderstaande tekst:
Potentiële vakmensen gezocht voor wereldkampioenen in de wielersport!


De krachtige samenwerking A. Dugast, Vittoria en L’ Eroica

A. Dugast heeft in samenwerking met de fietsbandenfabrikant Vittoria een nieuwe, speciale editie van hun katoenen tubular uitgebracht, gewijd aan het vintage wielerevenement L’Eroica en al zijn liefhebbers.

Vittoria en L’Eroica hebben vertrouwd op de expertise van A. Dugast in handgemaakte katoenen banden om een limited-edition tubular te produceren zowel gebruikt kan worden voor collectie, als races. In feite is er een nieuwe handgemaakte all-purpose wedstrijd tubular ontwikkeld bestaande uit het diamant profiel van de glorieuze Vittoria Corsa CX tubular en het “Flying Doctor” karkas van A. Dugast. Het Vittoria Corsa CX profiel biedt uitstekende grip op zwoel droog als nat wegdek, daarnaast biedt het lichte “Flying Doctor” katoenen karkas – het fijnste dat A. Dugast te bieden heeft – extra bescherming tegen lekrijden veroorzaakt door stenen en glas. Een neopreenlaag is aangebracht op de tubulars om betere bescherming te bieden tegen slecht weer.

Het verhaal achter de tubes

De limited-edition tubular van A. Dugast is verkrijgbaar in een breedte van 25 mm voor extra comfort en een lagere rolweerstand. In totaal zijn er 118 stuks geproduceerd met het gebruikelijke vakmanschap waar A. Dugast bekend om staat. De limited-edition tubular is 100% met de hand geproduceerd in onze werkplaats in Nederland. Alleen natuurlijke materialen, zoals hoge kwaliteit katoen, natuurlijk rubber en natuurlijke latex zijn gebruikt tijdens de productie. Zowel het handgemaakte proces als de natuurlijke materialen zorgen niet alleen voor een kleine ecologische voetafdruk, maar geven rijders ook zeer comfortabele en hoogwaardige tubulars om mee te rijden.

Dat is nog niet alles. De Vittoria special edition tubular voor L’Eroica gemaakt door A. Dugast wordt genummerd en gepersonaliseerd met jouw, of met die van een persoon naar keuze, initialen. Dit maakt uw band tot een uniek stuk, een speciaal object om te verzamelen.

Onderdeel worden van dit avontuur?

A. Dugast zoekt namelijk nog dringend vakmensen die samen de volledige potentie uit de organisatie kunnen halen.
Meer informatie of direct aanmelden? Klik dan op de onderstaande tekst:
Potentiële vakmensen gezocht voor wereldkampioenen in de wielersport!

Tekstbron: A. Dugast
Copy right video & foto’s: A. Dugast B.V. en Vittoria B.V.