fbpx

Jamick realiseert voor Rutger een droombaan binnen de wielerbranche!

Het was voor Rutger al jaren lang een wens om een baan te vinden die zijn passie voor de wielersport en kwaliteiten als marketeer met elkaar verbonden. Na een paar achter het net te hebben gevist, door te laat te hebben gereageerd op vacatures, heeft Jamick geholpen om zijn droombaan te verwezenlijken. Wij hebben proactief op vacatures in de wielerbranche ingespeeld, waardoor Rutger tijdig aan het traject kon beginnen.

Hoe zag dit werving & selectie proces eruit?

“Een aantal maanden geleden kwamen wij Rutger zijn profiel tegen voor één van onze opdrachtgevers, er was in eerste instantie geen directe match, maar we geloofde zo in de kwaliteiten en het enthousiasme van Rutger dat we alert bleven op kansen voor hem. Een aantal weken later vonden we een passende vacature bij Oneway Bike Industry als Data- en Onlinemarketeer.”. Legt Mickeal (CEO Jamick) uit.

“Op basis van het CV was er dus een match, maar even belangrijk zijn de persoonlijke kwaliteiten en de bedrijfscultuur die moet matchen tussen de kandidaat en werkgever. Dit vergt het nodige onderzoekswerk, maar hierdoor kreeg Rutger zijn nieuwe baan wel een kickstart, omdat de neuzen direct dezelfde kant op staan”. Onderbouwd Piotr (Marketing- en Salesmanager Jamick).

Rutger is blij met zijn droombaan bij Oneway Bike Industry. Een prachtige werkgever in de fietsbranche!

Rutger blikt zelf tevreden terug. “Jamick heeft mij enorm goed geholpen in het traject om een baan te vinden. Doordat Jamick proactief voor jou op zoek gaat om contact te leggen met potentiële werkgevers worden allerlei werkzaamheden uit handen genomen. Zij luisteren naar je wensen en kijken ook naar het complete plaatje of jij in het profiel van de werkgever en je toekomstige team past. De rest ging dus vanzelf!”

Welke voordelen ervaarde Rutger nog meer door een droombaan te vinden via Jamick?

“De voordelen die je hieruit haalt zijn toch dat je zonder zorgen je huidige werk of baan goed kan afsluiten. Jamick stelt zich open om samen met jou in gesprek te gaan wat het beste moment is om te starten bij je nieuwe baan en dit laat wel zien hoe graag ze met je meedenken en service gericht Jamick is!” Sluit Rutger af.

Waar ben jij naar opzoek?

Ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe baan binnen de wielersport? Kijk dan eens in onze vacaturebank of zoek direct contact via het onderstaande formulier!

Is jouw organisatie nog steeds op zoek naar een gedreven werknemer voor die opstaande vacature? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier en wij gaan met plezier voor je aan de slag! Verder kan je op deze website alles terug vinden over onze personeelsdiensten.