fbpx

Gezocht, de stuwende kracht van het kantoor!  

Niveau

MBO 4 of hoger

Locatie

Regio Twente

Periode

Flexibel tot fulltime, met uitzicht op vastdienstverband

Salarisindicatie

Vanaf €2.300

Zoek jij meer uitdaging en afwisseling binnen je huidige kantoorbaan of bijbaan? En lijkt het je leuk om te werken binnen een organisatie met een hart voor de wielersport? Lees dan snel verder!   

 
Waar kom je te werken? 

Onze opdrachtgever is een producent van tubes (speciale banden voor racefietsen, crossfietsen en mountainbikes) die door vele wereldkampioenen en professionele teams binnen de wielersport worden gebruikt. Handwerk en vakmanschap staan centraal. De tubes (fietsbanden) die ze maken kennen een zeer rijke historie, maar worden met moderne en innovatieve ideeën steeds verder verbeterd. Een bedrijf wat groeiende is en waar dus toekomst & uitdaging in zit. Deze vertaalslag wordt ook gemaakt richting het kantoorteam, samen zorgen zij voor de beste producten en tevreden klanten. Kortom, dit bedrijf is uniek, levert bijzondere producten en is daarom zo leuk om voor te werken!   

Past het werk bij jou en wat houdt het in?  

Het maakt niet uit of je in een ondersteunende rol aan de slag wil of juist wat meer de leiding wil nemen in bepaalde kantoorprocessen. Deze organisatie luistert naar wat bij jou past en zorgt voor bijpassende werkzaamheden. Wanneer je affiniteit hebt met de wielersport is het werk extra leuk! Belangrijk is dat je communicatief sterk bent, in zowel Nederlands als Engels en eventueel een derde taal beheerst (zoals Frans of Duits). Op kantoor worden alle aanvragen van teams en particulieren gemanaged en door vertaald naar het productieproces. Als alle tubes klaar zijn en de logistieke medewerkers hebben hun werk gedaan hou jij in de gaten of alles goed gaat achter de schermen met betalingen en verzendingen. Zodat in alle situaties de klanten tevreden blijven. Daarnaast kan je ondersteunen bij administratieve werkzaamheden en het bijhouden van de social media.  Basiskennis van Word, Excel en Outlook is hiervoor vereist.  

Wat mag jij verwachten van deze opdrachtgever?  
  • Een goede werksfeer, waarin collega’s elkaar helpen.   
  • Flexibele werktijden.  
  • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring.  
  • Afwisselend en sociaal werk.  
  • Bijdragen aan het succes van wereldkampioenen.  

Lijkt het je leuk om eens een dagje mee te draaien en het werk echt te ervaren? Dat kan uiteraard en je krijgt er netjes voor betaald!   
Meer informatie of direct solliciteren? Vul dan het formulier op deze pagina in, zodat we binnenkort kunnen kennismaken.

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.