fbpx

Ondernemende Key Accountmanager (binnendienst) in de Automotive Lease

Niveau

HBO werk- en denkniveau

Locatie

Utrecht

Periode

40 uur

Salarisindicatie

€2.600 - €3.700

Hou jij van relatiebeheer en heb je affiniteit met de automotive? Wil jij je klanten van goed advies voorzien en heb je een commerciële instelling? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Binnen deze functie als accountmanager binnendienst ben jij ervoor verantwoordelijk dat jouw vaste, zakelijke klanten zo goed mogelijk worden geholpen met hun mobiliteitsvraagstukken. Je begrijpt precies wat de klant nodig heeft en je helpt ze beter dan ze van je verwachten. Zo maak jij offertes op, bespreekt deze offertes met de klant en je belt de offertes na om ervoor te zorgen dat er opvolging aan wordt gegeven. Ook weet je precies wat er speelt bij je klant. Door je doortastende relatiebeheer speel je in op kansen en bouw je je klant uit. Tot slot zorg jij voor een goede administratieve afhandeling van bijvoorbeeld leasecontracten.

Jouw taken zijn:

  • Relatiebeheer;
  • Offertes opmaken en bespreken;
  • Administratie, waaronder het aanpassen en verlengen van leasecontracten.

Jouw profiel

Jij bent de leaseadviseur van de klant en daarom ben je goed in relatiebeheer. Je vindt het leuk om in contact te staan met jouw vaste klanten en je krijgt er energie van ze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door jouw commerciële drive weet jij klanten uit te bouwen. Je voert je administratie nauwkeurig en gestructureerd uit. Deze functie staat alleen fulltime (40 uur) open. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de automotive
  • Woonachtig in de regio Utrecht

Wij bieden jou

Wij bieden een mooie afwisselende functie. Je komt te werken op een kantoor met veel gezellige collega’s en korte lijnen. Onze opdrachtgever is een ondernemend en innovatieve organisatie met veel kansen en alle ruimte voor jouw initiatieven. Je krijgt 30 vakantiedagen en een salaris tussen de €2.600 en €3.700.

Wat vinden collega’s?

Samen met het team bouwen aan de leasemaatschappij van de toekomst is zeer uitdagend, maar ontzettend tof om te doen.”

Ducan, accountmanager binnendienst

Wie is onze opdrachtgever?

Deze Lease Group is van oudsher een familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Met zo’n 270 collega’s houden zij hun klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Zij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van hun klanten en opdrachtgevers. Onder deze Lease Group vallen diverse leasemaatschappijen die zowel B2B als B2C georiënteerd zijn.

Ben je enthousiast?

Ben jij de accountmanager binnendienst die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.