fbpx

Met fris schilderwerk voelt je huis als nieuw!

Bekijk één van onze recentste projecten in Zaltbommel. We gaven het huis van onder naar boven een volledige upgrade! Voordat de nieuwe eigenaren in hun woning trokken wilde ze alles op laten frissen, met schilderwerk en posterbehang. En het resultaat mag er wezen, ook al zeggen we het zelf. Het belangrijkste is dat weer twee mensen heel erg blij zijn met hun nieuwe stekje en dat ze zich direct thuis kunnen voelen.

Waar het begon

Nadat wij een vrijblijvende offerte en advies hadden aangeleverd, werd een aantal weken geleden deze opdracht in Zaltbommel aangenomen en gingen wij aan de slag met een professioneel werkplan. Zo’n plan stellen we voor iedere opdracht op, waarmee wij verf- en schilderskwaliteit kunnen waarborgen en een garantie kunnen afgeven op ons schilderwerk. Wij werken hiermee altijd samen met professionele groothandels, leveranciers en technische specialisten. Zodat je verzekerd bent van top kwaliteit, voor de beste prijs!

Hieronder zie je een voorbeeld van één van onze projecten waar een werkplan voor op is gesteld.

Door naar de resultaten!

Het schilderwerk van de benedenverdieping en het trappengat

Zoals je op de ‘before photos’ kan zien kon deze woning wel upgrade gebruiken. Door alles te witten en op te frissen in de woonkamer hebben we ervoor gezorgd dat ons fotobehang een echte blikvanger is geworden!
Ook het trappengat had naar jaren lange trouwe dienst weer een likje verf verdiend.

Een badkamer make-over hoeft niet duur te zijn!

Een badkamer make-over duur? Dat hoeft niet. Wij leggen je uit hoe dat kan in dit artikel: www.jamick.nl/badkamer-make-over/

Hieronder kan je in ieder geval de resultaten zien. En het mooie is dat wij deze techniek ook in het toilet kunnen toepassen, zonder die hoge verbouwingskosten!

De juiste kleur brengt leven in je huis

Kleur is één van onze specialisme. Wij bieden namelijk alle kleuren (en tinten) van de regenboog. Je kan het zo gek niet bedenken en onze producent heeft het wel. Uiteraard geven wij hier ook advies in, want kleur doet veel met jou als persoon en brengt leven in je huis! Kijk maar eens wat een verschil er op de onderstaande foto’s is te zien.

Duurzaamheid staat bij ons voorop!

Omdat wij het beste resultaat willen leveren, willen wij ook dat je hier zo lang mogelijk van geniet. Daarom leveren wij na iedere opdracht een onderhoudsplan aan, waarin handige tips staan en we gezamenlijk datums plannen voor het volgend onderhoud. Zodat je optimaal geniet van je schilderwerk en onnodige kosten in de toekomst voorkomt!

Ook een professioneel plan voor uw schilderwerk? Klik dan op deze link www.jamick.nl/schilderwerk-particulier of bel 0418 22 60 60