fbpx

Op zoek naar een leuke (bij)baan? Versterk het logistieke team! 

Niveau

Werklustig

Locatie

Regio Twente

Periode

Parttime, met doorgroeimogelijkheden.

Salarisindicatie

Wij regelen het beste salaris!

Zoek jij een leuke logistieke (bij)baan? En lijkt het je leuk om te werken binnen een unieke organisatie met een hart voor de wielersport? Lees dan snel verder!   

 
Waar kom je te werken? 

Onze opdrachtgever is een producent van tubes (speciale banden voor racefietsen, crossfietsen en mountainbikes) die door vele wereldkampioenen en professionele teams binnen de wielersport worden gebruikt. Handwerk en vakmanschap staan centraal. De tubes (fietsbanden) die ze maken kennen een zeer rijke historie, maar worden met moderne en innovatieve ideeën steeds verder verbeterd. Een bedrijf waar dus toekomst en uitdaging in zit. Deze vertaalslag wordt ook gemaakt richting het logistieke team, samen zorgen zij voor de beste producten en tevreden klanten. Kortom, dit bedrijf is uniek, levert bijzondere producten en is daarom zo leuk om voor te werken!   

Past het werk bij jou en wat houdt het in?  

Het maakt nu uit of je in een ondersteunende rol aan de slag wil of juist wat meer de leiding wil nemen in bepaalde logistieke processen. Deze organisatie luistert naar wat bij jou past en zorgt voor bijpassende werkzaamheden. Wanneer je affiniteit hebt met de wielersport is het werk extra leuk! Belangrijk is dat je oog voor detail hebt en goed gefocust bent tijdens het verwerken van orders. Je vindt het leuk om zowel in een team als individueel aan de slag te zijn. Dit werk is prima te combineren met een studie of sportcarrière.   

Wat mag jij verwachten van deze opdrachtgever?  
  • Een goede werksfeer, waarin collega’s elkaar helpen.   
  • Flexibele werktijden.  
  • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring.  
  • Nederlandse bedrijfscultuur.  
  • Afwisselend en sociaal werk.  
  • Bijdragen aan het succes van wereldkampioenen uit de wielersport.   
      

Lijkt het je leuk om eens een dagje mee te draaien en het werk echt te ervaren? Dat kan uiteraard en je krijgt er netjes voor betaald!   
Meer informatie of direct solliciteren? Vul dan het antwoordformulier in op deze pagina en dan hopen we snel kennis met je te mogen maken.

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.