fbpx

Online marketeer in de wielersport!

Niveau

Hbo werk- en denkniveau

Locatie

Schaijk, Noord-Brabant

Periode

Vastdienstverband

Salarisindicatie

vanaf €2.400 >

Online marketeer met een wielerhart

Kom jij onze opdrachtgever helpen door online de connectie met hun doelgroepen binnen de wielersport te versterken? Ga jij het pad effenen van volgers via likes naar interacties? Wil jij verhalen maken waarmee jij klanten helpt om nóg meer te genieten van hun volgende avontuur op de fiets? Mooi, want dat is precies wat zij gaan doen! Fietsen, daar draait het om bij onze opdrachtgever. Iedere dag doen zij er alles aan om sportieve fietsers te helpen het maximale uit iedere rit te halen. Van topsporter tot enthousiasteling, zij hebben de juiste onderhoudsproducten om ervoor te zorgen dat de fiets in topconditie is voor het volgende avontuur!

Wie ben jij?

Fietsen is jouw passie en je volgt de trends en weet wat onze doelgroepen beweegt. Met jouw snelle pen en creatieve brein weet jij fanatieke fietsers te raken. Je maakt verhalen en vertaalt deze door naar onze website en socials. Continu optimaliseer je alle online kanalen waardoor deze elkaar blijven versterken. Hun website is de basis, jij zorgt ervoor dat deze staat als een huis. Verwachtingen van alle bezoekers die jij hiernaartoe hebt gestuurd worden overtroffen, conversie gegarandeerd dus! Dus, jij hebt kennis van webdesign en content creatie en kunt deze omzetten naar pakkende sociale campagnes. Als je daarnaast ook nog ideeën hebt over de rol die advertising moet spelen dan heb je ons!

Wat ga je doen?

∙Versterken en optimaliseren van onze online reputatie;

∙Beheren van dagelijkse (social) content planning;

∙Copywriting voor onze doelgroepen;

∙Verhalen creëren en vertalen naar online kanalen;

∙Samenwerken met externe specialisten, ambassadeurs en influencers;

∙SEO-optimalisatie;

∙Ontwikkelen van promotionele campagnes.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is dé benchmark op het gebied van bike care in de wielersport. Dat hebben zij bereikt door kwaliteitsproducten te leveren op het gebied van schoonmaken,  beschermen, onderhouden en smeren.  Hun producten worden verkocht in nagenoeg  elke fietsenwinkel in Nederland en België.  Dat maakt hen marktleider. Maar, ze zijn hard op weg om ook de rest van Europa te veroveren.

Als jij ons verrast met jouw motivatie dan is jouw plekje aan tafel alvast verzekerd. Dan heb je alle troeven in handen om het af te maken!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.