fbpx

Ontzorgen van A tot Z

Achter iedere tevreden klant schuilt een goed verhaal!

Achter iedere tevreden klant schuilt een goed verhaal. Neem Willem & Lizzy uit Schijndel. Wij mochten hun prachtige huis een ware make-over geven, wat resulteerde in een nog bredere samenwerking! Nadat we het eerste project boven verwachting hadden afgerond mocht Jamick ook het (schilder)onderhoud van de investeringspanden van Willem & Lizzy erbij gaan doen. De resultaten mogen er natuurlijk zijn, maar voor ons is het proces net zo belangrijk. We nemen je graag even mee in het verhaal.  

Willem & Lizzy zijn al jaren vaste klant bij Jamick, door de jaren heen zijn de projecten en het vertrouwen alleen maar verder uitgegroeid. Het begon bij een aantal schilderklussen aan huis, tot een volledige opknap beurt en nu zijn we verantwoordelijk voor het volledige facilitair traject van de beleggingspanden van Willem & Lizzy. Voor Willem is het nu zo simpel als ‘een telefoontje geven’ en wij pakken het volledige proces op van het begin tot het einde. 

“Dankzij Jamick heb ik geen zorgen. Ik geef een belletje & alles wordt van A tot Z geregeld, zonder verassingen achteraf!”

Willem – vaste klant van Jamick

“Met Jamick wilden we Willem & Lizzy zoveel mogelijk ontlasten, één telefoontje is voor ons genoeg om aan de slag te gaan en alles van A tot Z te regelen. Waar nodig blijven we in overleg, zodat het een transparant proces is” legt Mickeal Straatman (CEO) uit. “Samen met Emiel & Bertie, onze twee meest ervaren rotten in het vak, hebben we deze projecten opgepakt.”. 
 
“Bertie & Emiel zijn twee vakmannen die topwerk leveren. Bij hen weet je altijd waar je aan toe bent, leveren ze een verbluffend resultaat & zijn er nooit verassingen achteraf” vertelt Willem. “Je merkt gewoon aan alles dat Jamick een familiebedrijf is, de samenwerking is zeer fijn & vertrouwd. Voor ons mag deze samenwerking nog jaren duren.”. 

“Dankzij het vertrouwen van Willem & Lizzy halen wij het beste uit onszelf. Niks mooiers dan verder bouwen op een succesvol project!”

Bertie – Voorman Jamick

“Goed schilderwerk is een belangrijke investering. Wij denken graag mee op korte-, middellang- & lange termijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking!

”Emiel – Projectleider Jamick