fbpx

Wil je geen droombaan mislopen? Stuur een open sollicitatie!

Niveau

Jouw gewenste niveau,

Locatie

op jouw ideale locatie,

Periode

op jouw manier,

Salarisindicatie

met een goed salaris!

Ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat jouw ideale vacature er net niet tussen? Of ben je lekker aan het werk, maar wil je die droombaan niet mislopen? Stuur dan een open sollicitatie naar ons en wij gaan proactief op zoek naar de perfect match!

Welke branches en sectoren zijn jullie actief?

We zijn actief in diverse branches en sectoren, zoals:
– Automotive
– Consultancy / accountancy
– Horeca
– Logistiek
– Wielersport / Fietssport

Maar kijken verder dan dit. We houden van uitdaging, schakelen graag ons netwerk in en steken ons nek uit voor jou. Zodat jij de concurrenten op de markt dat stapje voor blijft!

Hoe kom ik in contact met jullie?

Dat is simpel! Vul het onderstaande formulier in en upload je cv (of stuur direct een mailje naar sollicitaties@jamick.nl). Daarna nemen wij contact met je op om je beter te leren kennen en al jouw wensen & behoeftes in kaart te brengen.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat we jouw bericht binnen krijgen plannen we een eerste kennismaking met je in. Vervolgens gaat jouw directe contactpersoon samen met ons team aan de slag om te kijken of er een match is met de projecten die achter de schermen spelen. We houden je up-to-date als er nieuwe ontwikkelingen of matches zijn. En als je zelf vragen of een verzoekjes hebt mag je ons altijd bellen, appen, mailen of een postduif sturen!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.