fbpx

Jouw passie voor machines en techniek in de beste OPERATIONAL SALES SUPPORT functie die er bestaat!

Niveau

MBO 4 of hoger

Locatie

Regio Dordrecht

Periode

Fulltime

Salarisindicatie

Wij gaan voor het beste salaris!

Ben jij een multitasker en vind je het leuk om zowel administratieve als planningswerkzaamheden uit te voeren? Weet jij processen moeiteloos te doorzien en staat de klant bij jou centraal? Ben jij een echte teamplayer en heb je affiniteit met machines en techniek? Dan zoeken wij jou!
Voor onze opdrachtgever uit de machine verhuur zijn wij op zoek naar een Operational Sales Support medewerker.

Dit ga je doen

Als Operational Sales Support heb je, samen met je collega’s, een coördinerende rol en zorg je ervoor dat de orders die binnenkomen goed afgehandeld worden. Dit vraagt effectief plannen en schakelen met diverse collega’s en leveranciers om de gemaakte afspraken met de klant na te kunnen komen. Je houd de belangrijkste stakeholders goed en tijdig op de hoogte en je zorgt ervoor dat de klant krijgt wat hij verwacht.

Je komt te werken in een ambitieus en hecht team. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de National Sales Manager. Bij de opdrachtgever wordt hard gewerkt, maar het is bij hen ook gezellig en ze hebben heel wat voor elkaar over. Hun cultuur is open en de organisatiestructuur is plat.

Dit heb jij ons te bieden

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van Customer Support of Commercie, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring in B-to-B (bijv. commercieel/administratief medewerker binnendienst of customer service medewerker);
 • Klantgerichtheid, gestructureerd, eigenaarschap en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken die bij jou passen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede kennis van de Engelse taal is een pré;
 • Je doorziet de belangen van verschillende stakeholders en weet hier op de juiste wijze mee om te gaan;
 • Een gezonde dosis energie om van deze functie iets eigens te maken!

Dit krijg je er allemaal voor terug!

De opdrachtgever biedt je een afwisselende, dynamische baan waarin ze werken aan een gezamenlijk doel. Door een uitgebreid inwerktraject waarbij je o.a. gaat meelopen met relevante stakeholders en door het volgen van cursussen gaan ze er vanuit dat je snel van meerwaarde bent voor het team. Zij bieden de kans en het is aan jou om hem te pakken!

 • Marktconform salaris en 8% vakantietoeslag;
 • Interessante bonusregeling;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen per jaar;
 • Bijna premievrij pensioen. Het ‘Bewust Pensioen’ van Nationale Nederlanden met een aanvullend ANW-Hiaatpensioen;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Deelname aan hun Vitaliteitsprogramma ‘Fit, Trots en Betrokken’;
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een superleuk team.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een toonaangevende specialist op het gebied van veilig en efficiënt werken op hoogte. Met 75 vestigingen in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten, India en Kazachstan en met meer dan 21.000 hoogwerkers, verreikers en heftrucks is de opdrachtgever een van de grootste verhuur- en verkoopbedrijven in de wereld.
Werken bij hen betekent werken in een sterk, dynamische, internationale en snelgroeiende organisatie met meer dan 2.200 medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap, innovatie, trots, volharding, hard werken, pragmatisch denken en loyale medewerkers. Aandacht voor klanten, veiligheid, verantwoordelijkheid, integriteit, betrokkenheid en teamwork zijn cruciale onderdelen in de manier waarop ze werken. Zij onderscheiden zicht door hun onverbiddelijke ‘drive’ om groei te bereiken, gecombineerd met een ambitieuze strategie om de beste klantenervaring te leveren, van de werkvloer tot aan de directie.

Is dit voor jou de ideale baan? Dan ondersteunen wij jou graag om het sollicitatietraject succesvol af te gaan ronden. Kom in contact met ons via het onderstaande formulier en dan hopen we je snel te zien!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.