Over Ons

Meer weten over hoe onze organisatie eruitziet en wie de drijvende krachten achter de organisatie zijn? Lees dan snel verder!

Op elkaar kunnen vertrouwen, dat maakt het verschil!

Zoals eerder vermeld is Jamick een familiebedrijf. Vader Jacky en zoon Mickeal zijn in 2013 begonnen met Jamick.
Er werd gestart met Jamick Personeelsdiensten en Jamick Interim & Advies.
Een aantal jaar later kwam hier ook nog Jamick Facilities bij, toen Mickeal twee vakschilders wilde helpen aan een vaste baan en hij grote (onderhouds)opdrachten bij Roompot mocht uitvoeren. Een nieuwe tak binnen Jamick was dus snel ontstaan.

Het geeft mij energie om teams sterker te maken en het beste uit de individuele medewerkers te halen. Daar doe ik het voor.

Jacky Straatman - CFO

Jacky Straatman Jamick
Jacky

Jacky is verantwoordelijk voor Jamick Interim & Advies en heeft zijn sporen ruim verdiend binnen de lokale overheden. Jacky is een op-en-top professional met veel knowhow over het optimaal laten functioneren van teams en individuele medewerkers in hun kracht te zetten. Dit doet hij als interim manager en als (team)coach. Het doel is om mensen met een glimlach hun werk te laten doen en zo tot optimale prestaties te komen.

"Jamick is een samenvoeging van  onze beide namen en spreek je dus op z'n Engels uit"

Mickeal Straatman - CEO

Mickeal Straatman Jamick
Mickeal

Mickeal is samen met zijn vader Jacky medeoprichter van Jamick. Hij is onder andere verantwoordelijk voor Jamick  Personeelsdiensten. Door zijn ruime ervaring in de flexbranche gaat hij als een duizenpoot te werk en zorgt hij voor de flexibiliteit waar iedere ondernemer naar opzoek is.

Daarnaast stuurt hij ook Jamick Facilities aan, waar hij door zijn betrokkenheid de kwaliteit van alle projecten bewaard, zodat er top service & een glimlach wordt afgeleverd!

"Fijn dat u ons nu wat beter kent. Samen staan wij voor maatwerk, flexibiliteit en kwaliteit. Wij nemen graag uw zorgen weg als het gaat om personeelsdiensten & onderhoud aan uw (bedrijfs-)pand. Daarnaast adviseren wij overheidsorganisaties en leveren we een glimlach! "