fbpx

Een nieuwe uitdaging voor Piotr Havik!

Het zal je niet zijn ontgaan. De gravel sport is groeiende, wereldwijd. Dit heeft voor Piotr zeer mooie kansen op zijn pad gebracht die hij graag met twee handen aangrijpt. Vanaf 1 juni heeft hij namelijk officieel de switch gemaakt en gaat hij voor Oneway Bike (distributeur van onder andere CUBE) aan de slag als gravel ambassadeur en marketeer. Waarmee hij op jacht gaat naar podium plekken in de UCI World Gravel series en het WK Gravel in oktober. 
 
We gaan Piotr uiteraard missen, maar we geven hem alle ruimte voor deze carrièrekans. “We zijn Piotr dankbaar voor zijn werkzaamheden op marketing & sales gebied. Samen hebben we mooie stappen gemaakt en hebben we Piotr geholpen om door te groeien tot een echte professional.” licht Mickeal (CEO) toe. 
 
“Het was een ontzettend leuke tijd bij Jamick”, vervolgt Piotr “Ik heb veel geleerd en ben Jamick heel erg dankbaar dat ik eind 2020 de kans kreeg om mijn wielerloopbaan verder te zetten in samenwerking met BEAT Cycling.  

Jamick is sinds 2019 trotse partner en facilitator van de service course van BEAT! Zie hier een leuke video op onze Facebook pagina 

“Gedurende dit jaar heb ik mijn marketingfunctie verder kunnen uitbreiden naar een sales & recruitment functie, wat ik een zeer leerzaam en waardevol traject vond. Het was een mooie tijd bij Jamick en ik ga er met veel plezier op terug kijken” rond Piotr af.  

Jacky (CFO) pakt de draad nog even op, “Ik vond het fijn om Piotr in ons team te hebben, we hebben in een relatief korte tijd vele ontwikkelingen doorgemaakt. Het was geweldig om afgelopen jaar onze eerste Gravel Business Ride ride te hebben georganiseerd samen in samenwerking met Cyclon & FFWD (zie wederom een leuke video > Gravel Business Ride – After Movie). Ook de website staat, mede dankzij Ruben Hoogland helemaal op punt. Waardoor we onze klanten optimaal kunnen bedienen” sluit Jacky af.  

Aan alle mooie liedjes komt een eind, maar we gaan Piotr zeker niet uit het oog verliezen. Binnen een adviserende- netwerkende rol houdt hij contact met ons en (nieuwe) klanten. En wie weet staat hij binnenkort weer te schitteren op één van onze (Gravel) Business Rides! 
 
Er liggen uiteraard mooie carrièrekansen voor de vervanger van Piotr. We hopen met een sterke afstudeerder de volgende stappen op marketing & sales vlak te maken. Lijkt dit iets voor jou of ken je iemand? Neem dan snel eens een kijkje op deze openstaande vacature.  
https://www.jamick.nl/commerciele-stage-jamick/  
De koffie staat klaar!