fbpx

Wij zoeken een echte TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER! Ben jij er klaar voor?

Niveau

MBO 4 of hoger

Locatie

Regio Dordrecht

Periode

Fulltime

Salarisindicatie

Wij gaan voor het beste salaris!

Ben je graag anderen van dienst en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan? Ben je stressbestendig en weet je het overzicht goed te bewaren? Krijg jij energie van het oplossen van problemen en administratieve werkzaamheden en werk je graag in een technische omgeving?
Voor onze opdrachtgever uit de machine verhuur zijn wij opzoek naar een Technisch Commercieel medewerker (binnendienst).

Dit ga je doen

Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst ben je onderdeel van de Technische Servicedesk, maar werk je voor je eigen klanten. Voor deze klanten, die gepland onderhoud of een reparatie nodig hebben aan hun eigen machine, ben jij het eerste aanspreekpunt. Nadat je bent ingewerkt regel jij voor hen de offertes, de werkvoorbereiding en de bestelling van onderdelen. Verder onderhoud je nauw contact met de klant over de planning, zorg je dat de administratie en facturatie op orde is en zo nodig geef je de klant advies. Keer op keer geeft het jou energie als je de klant weer naar tevredenheid hebt kunnen helpen.

De afdeling waarin je komt te werken is dynamisch en iedere situatie is anders. Het is een hecht team, bestaande uit Technisch Servicedesk medewerkers, Technisch Specialisten en Servicemonteurs in het veld. Je werkt nauw met hen samen om iedere dag naar ieders tevredenheid af te ronden. In jouw functie rapporteer je aan de Service Coördinator. 

Dit heb jij ons te bieden

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting Techniek of Customer Service, aangevuld met drie jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van en affiniteit met techniek, door bijv. aanvullende opleidingen en/of werkervaring als monteur is een pré;
 • Accuraat, gedisciplineerd, klantgericht, samenwerken en plannen en organiseren zijn kenmerken die bij jou passen;
 • Je voelt je thuis in een omgeving waarin nuchter en direct wordt geschakeld;
 • Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal;
 • Je bezit een gezonde dosis energie om van deze functie iets eigens te maken!

Dit krijg je er allemaal voor terug!

De opdrachtgever biedt je een afwisselende, dynamische baan waarin je veel contact hebt met klanten. Door een uitgebreid inwerktraject waarbij je o.a. gaat meelopen met relevante stakeholders en door het volgen van trainingen gaan ze er vanuit dat je snel van meerwaarde bent voor het team. Zij bieden de kans en het is aan jou om deze te pakken!

Naast een fijne en gezellig werkplek bieden we je het volgende:

 • Marktconform salaris en 8% vakantietoeslag;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen per jaar;
 • Bijna premievrij pensioen. Het ‘Bewust Pensioen’ van Nationale Nederlanden met een aanvullend ANW-Hiaatpensioen;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Deelname aan hun Vitaliteitsprogramma ‘Fit, Trots en Betrokken’;
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ondersteuning bij het aanvragen van het STAP-budget;
 • Een super leuk en gedreven team die de week afsluit met een vrijdagmiddagborrel!

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een toonaangevende specialist op het gebied van veilig en efficiënt werken op hoogte. Met 75 vestigingen in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten, India en Kazachstan en met meer dan 21.000 hoogwerkers, verreikers en heftrucks is de opdrachtgever een van de grootste verhuur- en verkoopbedrijven in de wereld.
Werken bij hen betekent werken in een sterk, dynamische, internationale en snelgroeiende organisatie met meer dan 2.200 medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap, innovatie, trots, volharding, hard werken, pragmatisch denken en loyale medewerkers. Aandacht voor klanten, veiligheid, verantwoordelijkheid, integriteit, betrokkenheid en teamwork zijn cruciale onderdelen in de manier waarop ze werken. Zij onderscheiden zicht door hun onverbiddelijke ‘drive’ om groei te bereiken, gecombineerd met een ambitieuze strategie om de beste klantenervaring te leveren, van de werkvloer tot aan de directie.

Is dit voor jou de ideale baan? Dan ondersteunen wij jou graag om het sollicitatietraject succesvol af te gaan ronden. Kom in contact met ons via het onderstaande formulier en dan hopen we je snel te zien!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.