fbpx

Ben jij een ambitieuze TRADE MARKETEER die van doorpakken weet!?

Niveau

HBO werk- en denkniveau

Locatie

Regio Oss

Periode

Vanaf 32uur

Salarisindicatie

Vanaf €2.400p/mnd o.b.v. werkervaring

Hey creatief meesterbrein, retail dier, koning van de relatie!

Kom jij onze opdrachtgever helpen door de connectie met hun doelgroepen te versterken in alle offline kanalen? Ga jij ervoor zorgen dat retailers en consumenten niet om hen heen kunnen? Wil jij borgen dat hun positie op evenementen gegarandeerd is? Mooi, want dat is precies wat jullie samen gaan doen!

Fietsen, daar draait het om bij onze opdrachtgever. Iedere dag doen zij er alles aan om sportieve fietsers te helpen het maximale uit iedere rit te halen. Van topsporter tot enthousiasteling, zij hebben de juiste onderhoudsproducten om ervoor te zorgen dat de fiets in topconditie is voor het volgende avontuur!

Wie ben jij?

Fietsen is jouw passie dus je volgt de trends en weet wat onze doelgroepen beweegt. Met jouw oog voor detail en gevoel voor communicatie weet jij fanatieke fietsers te raken. Je maakt content en vertaalt dat door naar POS materialen, folders en leaflets.

Je creëert synergie tussen alle kanalen waardoor deze elkaar blijven versterken. Hun merkverhaal is de basis, jij zorgt ervoor dat dit wordt verteld in alle offline communicatiemiddelen. Daarnaast zorg jij ervoor dat de evenementen die zij organiseren staan als een huis en dezelfde merkbeleving bezitten! Dus, jij hebt kennis van communicatie en event­ management en kunt dat inzetten om hun boodschap te vertellen. Als je daarnaast ook nog ideeën hebt over de interactie met onlinecommunicatie dan heb je ons!

Wat ga je doen?
  • Optimaliseren van instore communicatie;
  • Beheren van dagelijkse contacten met onze distributeurs;
  • Planning van communicaties in folders, bladen en leaflets;
  • Plannen van campagnes en acties;
  • Organiseren van evenementen;
  • Samenwerken met externe specialisten, ambassadeurs en influencers;
  • Verzorgen van promotionele materialen;
  • Onderhouden van een relatie met ploegen;
Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is dé benchmark op het gebied van bike care. Dat hebben zij bereikt door kwaliteitsproducten
te leveren op het gebied van schoonmaken, beschermen, onderhouden en smeren. Hun producten worden verkocht in nagenoeg elke fietsenwinkel in Nederland en België. Dat maakt hen marktleider. Maar, ze zijn hard op weg om ook de rest van Europa te veroveren.

Ben je enthousiast?

Ben jij de Trade Marketeer die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.