fbpx

Potentiële vakmensen gezocht voor wereldkampioenen in de wielersport!

Niveau

Creatief en gedreven

Locatie

Regio Twente

Periode

Beginnend met parttime

Salarisindicatie

vanaf 2.100

Heb jij het in de vingers om een echte vakvrouw of vakman te worden?   

Vind je het geweldig om met je handen te mogen werken en uitgedaagd te worden? En wil je kunnen bijdragen aan het succes van wereldkampioenen in de wielersport? Dan zoeken wij jou als productiemedewerker, die met de meest hoogwaardige producten gaat werken in de fietsbandenbranche! Onze opdrachtgever is namelijk een producent van tubes (speciale banden voor racefietsen, crossfietsen en mountainbikes) die door vele wereldkampioenen en professionele teams binnen de wielersport worden gebruikt.  

Waar kom je te werken? 

Bij onze opdrachtgever staan handwerk en vakmanschap centraal. De tubes (fietsbanden) die ze maken kennen een zeer rijke historie, maar worden met moderne en innovatieve ideeën steeds verder verbeterd. Een bedrijf wat groeiende is en waar dus toekomst & uitdaging in zit. Omdat het vak zo mooi is en de kwaliteit hoog in het vaandel staat, zal de stress laag blijven binnen de organisatie. Iedereen produceert op zijn eigen capaciteit, blijft zichzelf ontwikkelen en ontdekken waar hij of zij goed in is. Kortom, dit bedrijf is uniek en daarom zo leuk om voor te werken!   

Past het werk bij jou en wat houdt het in?  

Heb jij affiniteit met de wielersport dan is dat mooi meegenomen, maar je moet het nog leuker vinden om creatief te zijn en met je handen te werken/friemelen.  

Jij hebt de drive om een vakman te worden en is het een uitdaging voor je om net zo goed te worden als je collega’s. Uiteraard geef je jezelf hiervoor de tijd en ruimte, net zoals de opdrachtgever zal doen. Het is geen wedstrijd, je vindt het vooral leuk om jezelf te verbeteren en kwaliteit te leveren. Je staat daarom open om te leren en gaat graag nauwkeurig te werk. Het productieproces bestaat uit veel verschillende stappen en daardoor is het mogelijk om taken te rouleren. Zo kan je er samen met je collega’s voor kiezen welke taken je allemaal uit wilt voeren. Denk hierbij aan machinaal weven, handmatig snijden, lijmen, stempelen en nog veel meer! Omdat er zoveel diversiteit aan producten is blijft het werk afwisselend en uitdagend.  

Wat mag jij verwachten van deze opdrachtgever?  
  • Een goede werksfeer, waarin collega’s elkaar helpen.   
  • Flexibele werktijden.  
  • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring.  
  • Gedegen opleiding tot vakman.  
  • Nederlandse bedrijfscultuur.  

Lijkt het je leuk om eens een dagje mee te draaien en het werk echt te ervaren? Dat kan uiteraard en je krijgt er netjes voor betaald!   
Meer informatie of direct solliciteren? Vul dan het formulier in op deze pagina!

Reageren op deze vacature

Heb je interesse? Reageer door het onderstaande formulier in te vullen op één van onze vacatures. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert en je bericht te voorzien van een korte motivatie.